Activiteiten

2023 We gaan weer van start

Op 29 augustus starten we weer na onze zomerstop. Kom je ook? Wij hebben er zin in. Heb je ook zin om te zingen, kom gerust een paar keer meedoen.

2023 Zingend de zomer in

Dinsdag 4 juli is onze laatste zangrepetitie voor de zomervakantie met dit keer extra musicale ondersteuning door gitaar, bongo, trommel en bas. Je bent van harte welkom om te komen luisteren of om mee te zingen!

2022 Jaarafsluiting

In 2022 sloten we het jaar af met twee concerten:

Op zaterdag 17 december gaven we o.l.v. Juliette Damen in woonzorgcentrum De Klingelpoort een sprankelend en interactief optreden in Kerstsfeer.

En we deden  eind december mee aan de Lichtjestocht in Heijenoord.

2020-2017 KUNST MET MEKAAR

Wij als wijkkoor hebben meegedaan aan KUNST MET MEKAAR vanaf de eerste editie in 2017. Binnen dit bijzondere project maken mensen met en zonder zorgachtergrond samen kunst. Uitvoerende artiesten zijn mensen die in Arnhem-West wonen, werken en/of leren, zie ook www.kunstmetmekaar.nl.

In 2020 deden we mee aan de voorstelling Spiegel, die je aan het denken zette over hoe anderen jou zien. We zongen een Lets volkslied Raganu Nakts en In Caelum Fero van Karl Jenkins.

In 2019 werkten we samen met regisseuse Nelleke Verweij aan de voorstelling: Dag mooi mens. Groeten en ontmoeten, elkaar zien staan. Een uitstapje richting theater werd gemaakt door het koor.

In 2018 maakten wij de voorstelling ‘dicht erbij’: een samenwerking met choreografe Paula Walta en dansers Maarten Krielen en Marga Kamperman.

En in 2017 voerden wij het Missa Criolla op onder leiding van Gelske Vegter.

Kerstconcert - jaarafsluiting

Jul, Jul, stralande jul

Als de donkere dagen voor kerstmis aanbreken, zingen wij altijd een kerstconcert om het jaar in knusse sfeer af te sluiten. We zongen in Hoeve Mariëndaal, in de Helling op de Rozenstraat , maar ook in ’t Huukske zingen we graag ons wereld-kerstrepertoire. Onze liedjes komen uit Zweden tot Engeland en van Afrika tot Zuid-Amerika.

Workshops

Elk jaar hebben we een workshop om een onderdeel van het zingen extra aan te pakken. 

Dit jaar in juni ging het om ritmes, en daarvoor gebruikten we Zuid Amerikaanse muziek.